Befintlig student

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Företagsekonomiska institutionen
  4. Befintlig student
Befintlig student
Ledarna

Konflikthantering med Ledarna

Den 14 september berättar Ledarna om konflikthantering. Förståelse för konflikter och hur de uppkommer är värdefullt både i och utanför arbetslivet.

Caroline Andersson

Ledarskap och digitalisering

Framtidens ledare - hur drar du nytta av digitaliseringen? Välkommen den 28 september att lyssna på Caroline Andersson, ledare och Supertalang!

CV

CV-granskning

En onsdag i månaden erbjuder Amendo Talents CV-granskning och råd om jobbsökande, i Ljusgården kl. 11-14. Drop-in gäller, ta gärna med CV.

Kursbild

Karriärkurs: Att leda sig själv och andra

Karriärcenters populära kurs som ges varje termin i samarbete med EnneagramCenter. Genom ökad självkännedom hittar du din personliga ledarstil.

Mentor åt studenter med funktionsnedsättning

Extra arbete av betydelse

Varför inte hjälpa en student med funktionsnedsättning genom att vara mentor? Din uppgift som mentor handlar om att stödja studenten att planera och få struktur på sina studier. Läs mer om mentorskapet och om hur du gör din intresseanmälan.

Civilekonomuppsatsen ges för sista gången HT17

Vill du skriva civilekonomuppsatsen höstterminen 2017 kontakta studievagledare@sbs.su.se, innan den 15 april. Efter höstterminen 2017 går det inte längre att skriva klart civilekonomuppsatsen hos oss.

Studie- och språkverkstaden

Skriver du uppsats i vår?

Studie- och språkverkstaden erbjuder föreläsningar, skrivgrupper, uppsatskväll och handledning som hjälp för dig att komma igång och bli klar med din uppsats i vår.

Sök program och kurspaket

Till utbildningskatalogen
Kurswebbsidor
Logga in i Fastreg
KC