Befintlig student

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Företagsekonomiska institutionen
  4. Befintlig student
Mentor åt studenter med funktionsnedsättning

Extra arbete av betydelse

Varför inte hjälpa en student med funktionsnedsättning genom att vara mentor? Din uppgift som mentor handlar om att stödja studenten att planera och få struktur på sina studier. Läs mer om mentorskapet och om hur du gör din intresseanmälan.

Civilekonomuppsatsen ges för sista gången HT17

Vill du skriva civilekonomuppsatsen höstterminen 2017 kontakta studievagledare@sbs.su.se, innan den 15 april. Efter höstterminen 2017 går det inte längre att skriva klart civilekonomuppsatsen hos oss.

Studie- och språkverkstaden

Skriver du uppsats i vår?

Studie- och språkverkstaden erbjuder föreläsningar, skrivgrupper, uppsatskväll och handledning som hjälp för dig att komma igång och bli klar med din uppsats i vår.

Stärk ditt varumärke med LinkedIn

Den 8 mars ger fackförbundet Jusek en LinkedIn-föreläsning. Det bjuds på fika.

Starta eget - så funkar det

Innovationskontoret vid Stockholms universitet stöttar dig som har en affärsidé. Den 22 februari håller kontoret ett seminarium för dig som läser företagsekonomi.

CV-granskning

En onsdag i månaden erbjuder Amendo Talents CV-granskning och råd om jobbsökande, i Ljusgården kl. 11-14. Drop-in gäller, ta gärna med CV.

Karriärkurs: Att leda sig själv och andra

Vår populära kurs som ges varje termin i samarbete med EnneagramCenter. Genom ökad självkännedom hittar du din personliga ledarstil. Anmälan för vårterminen 2017 är nu öppen.

Kurswebbsidor
Logga in i Fastreg