Introduktion

Höstterminen 2017 börjar Måndagen den 28 augusti med introduktion i Wallenbergsalen, hus 3 i Kräftriket. Kl. 13.30-15.00 därefter Fadderi. I anknytning till introduktionen startar Föreningen Ekonomerna sitt Fadderi för alla nyantagna:  www.fest.se/fadderiet

Hitta till Wallenbergsalen

Företagsekonomiska institutionen håller till i Kräftriket, strax efter Roslagstull, där finner du Studentservice i hus 15, Wallenbergsalen och seminarierum i hus 3.

Hitta rätt i Kräftriket (karta)

Föreläsningar på kurserna sker i Aula Magna i Frescati.
Hitta till Aula Magna

Schema

Schema och litteratur hittar du i vänsterspalten på kursernas sidor och i Fastreg.Höstterminens schema kommer att finnas på hemsidan senast den 23 juni (välj termin i högerspalten på kurssidan) Här är kursernas sidor:

Anmälan till seminariegrupper

Anmälan till seminariegrupper ska göras i Fastreg vid kursstart och det är först till kvarn som gäller.

Anmäl dig till tentamen senast 3 dagar innan tentan

Du måste anmäla dig till tentan senast 3 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Fastreg (se information om Fastreg: Ny termin)

Här finner du information om tentamen vid företagsekonomiska institutionen