Kursstart

Vårterminen 2017 börjar Måndagen den 16 januari med kursen Reklamstrategi. Vi har inte något upprop utan när du är registrerad så är det bara att följa schemat nedan.

Hitta till oss

Företagsekonomiska institutionen håller till i Kräftriket, strax efter Roslagstull, där finner du studentservice i hus 15 och seminarierum i hus 3.
Hitta till oss
Hitta rätt i Kräftriket (karta)

Föreläsningarna sker i Aula Magna i Frescati.
Hitta till Aula Magna

Schema

Schema och litteratur hittar du i vänsterspalten på kursernas sidor och i Fastreg. Vårterminens schema kommer att finnas på hemsidan senast den 23 december (välj termin i högerspalten på kurssidan) Här är kursernas sidor:

Anmäl dig till seminariegrupp

Anmälan till seminariegrupper ska göras i Fastreg vid kursstart och det är först till kvarn som gäller.

Anmäl dig till tentamen senast 3 dagar innan tentan

Du måste anmäla dig till tentan senast 3 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Fastreg (se information om Fastreg: Ny student)

Här finner du information om tentamen vid företagsekonomiska institutionen