Kursstart

Vårterminen 2018 börjar måndagen den 15 januari. Vi har inte något upprop utan när du är registrerad så är det bara att följa schemat, se nedan.

Hitta till oss

Företagsekonomiska institutionen håller till i Kräftriket, strax efter Roslagstull.
Hitta till oss
Hitta rätt i Kräftriket (karta)

Schema

Schema och litteratur hittar du i vänsterspalten på kursernas sidor och i Fastreg. Vårterminens schema kommer att finnas där senast den 23 december (välj termin i högerspalten på kurssidan). Här är kursernas sidor:

Examensarbete

Du väljer själv ämne, du kan titta på tidigare examensarbeten i uppsatsbiblioteket för att få idéer.

På denna sida hittar du företag som söker uppsatsskribenter.

I kursplanen finner du riktlinjer. Examensarbetet börjar i mitten av terminen men redan under metodkursen förbereder du dig.

Examensarbetet skrivs av två studenter tillsammans, du kan hitta uppsatskamrat tex under metodkursen, eller på denna sida: Sök uppsatskamrat.

Anmäl dig till tentamen senast 3 dagar innan tentan

Anmälan till seminariegrupper ska göras i Fastreg vid kursstart och det är först till kvarn som gäller. Du måste anmäla dig till tentan senast 3 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Fastreg (se information om Fastreg: Ny student)

Här finner du information om tentamen vid företagsekonomiska institutionen.