Nyheter

• Skriver du uppsats i vår? 2017-02-15 Studie- och språkverkstaden erbjuder föreläsningar, skrivgrupper, uppsatskväll och handledning som hjälp för dig att komma igång och bli klar med din uppsats i vår.
  • Civilekonomuppsatsen ges för sista gången HT17 2017-02-15 Vill du skriva civilekonomuppsatsen höstterminen 2017 kontakta studievagledare@sbs.su.se, innan den 15 april. Efter höstterminen 2017 går det inte längre att skriva klart civilekonomuppsatsen hos oss.
  • Extra arbete av betydelse 2017-02-15 Varför inte hjälpa en student med funktionsnedsättning genom att vara mentor? Din uppgift som mentor handlar om att stödja studenten att planera och få struktur på sina studier. Läs mer om mentorskapet och om hur du gör din intresseanmälan.
Kurswebbsidor
Logga in i Fastreg