Utbildningsnyheter

• Nytt kandidatprogram 2017-09-18 Kick-off för det nya Kandidatprogrammet med ”Hållbarhet” som genomgående tema
  • SBS-student utsedd till Årets framtida ledare 2017 2017-03-17 Johanna Öhlin, masterstudent vid Stockholm Business School, är årets vinnare av priset Årets framtida ledare.
  • Skriver du uppsats i vår? 2017-02-15 Studie- och språkverkstaden erbjuder föreläsningar, skrivgrupper, uppsatskväll och handledning som hjälp för dig att komma igång och bli klar med din uppsats i vår.
  • Företagsekonomiska institutionen rankad ”top business school” 2016-12-07 Rankningsinstitutet Eduniversal rankar årligen världens 1000 bästa business schools. Företagsekonomiska institutionen placerar sig på plats nummer två av nio på Sverigelistan.
  • Stockholms stad belönar ekonomuppsats 2016-11-16 Läs om vinnarna av Stockholms stad och IKE:s, Institutionen för kommunal ekonomi vid Stockholms universitet, årliga uppsatspris.
  • SBS-student finalist i ”Årets IT-tjej 2016” 2016-11-16 Priset ”Årets IT-tjej” delas ut varje år av Microsoft, till en kvinna som visat engagemang och entreprenörskap inom dator- och IT-branschen. SBS-studenten Carolin Solskär var finalist till årets pris, som delades ut den 16 mars. Carolin läser kandidatprogrammet ekonomi och IT vid SBS och Institutionen för data- och systemvetenskap (DSV).

Sök program och kurspaket

Till utbildningskatalogen