Delegationen omfattade tio makedonska representanter, däribland parlamentets president, parlamentsledare för tre av de största partierna i Makedonien och ambassadören. Ett stort antal fotografer, reportrar, regeringsrepresentanter, poliser och säpo-vakter fanns också med i följet.

Delagationen kom med poliseskort till SBS klockan 11 och lämnade efter presentationer och mingel i fakultetsloungen.

- Vi är mycket nöjda med att SBS ingick i det makedoniska parlamentets officiella besök. Det gav oss ett fantastiskt tillfälle att visa upp skolans arbete på många områden, bland annat inom internationella partnerskap och ledarskapsutbildning. Det gav oss dessutom en utmärkt plattform för att främja vårt internationella uppdrag och samarbete, säger Ian Richardson, studierektor vid centrum för företagsutbildning och arrangör av evenemanget.