• Puffar på startsidan:
 • Redovisningskonsult sökes till Vasastan/Östermalm i Stockholm

  Redovisningsbyrån Almendal & Partner söker en Redovisningskonsult på hel eller deltid.

 • Lunchpresentation med Volvo Group den 12 maj

  Nordic Equities Kapitalförvaltning inbjuder till lunchpresentation i Göteborg med Volvo Group och Head of Investor Relations Christer Johansson, måndagen den 12 maj.

 • Event med Stockholm School of Entrepeneurship

  För dig som är alumn med intresse av entreprenörskap eller av social eller miljömässig hållbarhet kan vi rekommendera deltagande i Stockholm School of Entrepeneurship’s evenemang Satellite Start-up Day den 24 mars. Evenemanget erbjuder inspiration, nätverkande samt en chans att lära sig mer om Stockholm School of Entrepeneurship (SSES).  SSES är ett samarbete mellan Stockholms universitet, Karolinska Institutet, KTH, Konstfack samt Handelshögskolan, och utbildar i entreprenörskap.

 • Alumni Afterwork med Nordea

  Nordeas chefekonom Annika Winsth håller – exklusivt för oss - en föreläsning om de globala konjunkturutsikterna och dess påverkan på svensk ekonomi. Annika ger även sin syn på hur Riksbanken väntas agera, vem som ska ta ansvar för hushållens skuldsättning samt om är kronan rimligt värderad.

 • Statsminister Fredrik Reinfeldt gästade Homecoming Day

  Den 3 oktober var det äntligen dags att fira vår traditionsenliga Homecoming Day, årets största händelse inom Alumniföreningen. I år hade vi den stora äran att välkomna vår alumn Fredrik Reinfeldt som talade under rubriken Vikten av utbildning inför närmare 330 studenter, alumner, medarbetare och samarbetspartners.    

 • Statsminister Fredrik Reinfeldt korades till Årets Alumn

  Alumniföreningen inrättade år 2011 en tradition att i samband med Homecoming Day utse Årets Alumn vid Företagsekonomiska institutionen. Årets Alumn 2013 tilldelades statsminister Fredrik Reinfeldt, som i samband med utmärkelsen även blev utnämnd till hedersalumn i Alumniföreningen.

 • Välkommen till Alumniföreningen

  Som Alumn är du en förebild för dagens studenter och en viktig ambassadör för den utbildning du har läst. School of Business Alumni Association är en ideell förening för skolans Alumner och är knuten till Företagsekonomiska institutionen. Genom oss kan du knyta kontakter med yrkesverksamma ekonomer, studenter som är i slutet av sin utbildning och forskare inom företagsekonomi.Vårt syfte är att stärka relationen till svenskt näringsliv och samhälle via skolans Alumner. Vi erbjuder en unik mötesplats för näringsliv och akademi.

 • Alumn Annika Falkengren om egenskaperna bakom chefs- och ledarskap

  Alumn Annika Falkengren tog sin examen vid Företagsekonomiska institutionen 1987 och började därefter som trainee på SEB. Annika blev kvar och har påbörjar nu sitt åttonde år som koncernchef. I en artikel, skriven av Anette Bodinger på tidningen Framtidens Karriär, får vi läsa om Annikas karriärresa.

 • Flera Alumner bland Sveriges börstoppar

  Efter en genomgång av vd:arna på de högst värderade bolagen i Sverige har Affärsvärlden online konstaterat att den mest förekommande utbildningen är ekonomistudier vid Stockholms universitet. Lars Nyberg, vd på Telia Sonera, Michael Wolf, vd för Swedbank och Annika Falkengren, vd på SEB har alla gått på Stockholms universitet.

 • Följ oss på Facebook

  Alumniföreningen finns även på facebook. Gå med i vår grupp och bli ett fan du också. Här kommer vi regelbundet publicera nyheter och svara på frågor så kom gärna med idéer och tips till oss och knyt kontakter med andra Alumner.

Lägg till bokmärke

Från alumnis bildarkiv:

Universitetsområdet Kräftriket