Företagsekonomiska institutionen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Företagsekonomiska institutionen
Lyckad examen

Lyckad examen

Stockholm Business School firar examen. Onsdagen den 5 juni samlades ca 800 personer i hörsalen, Aula Magna för att fira att ca 500 studenter tagit sin kandidat- och masterexamen.

Torkild Thanem och David Knights

Embodied Research Methods – en ny bok om kvalitativ metod

I boken diskuterar Torkild Thanem och David Knights perspektiv och metoder som aktivt utnyttjar kroppens förmåga till att generera kunskap, och de visar hur ett mer kroppsligt förhållningssätt ökar våra insikter om hur människor lever, arbetar och samverkar, med kroppen, i olika sociala sammanhang.

Maíra Magalhães Lopes

Årets bästa avhandling inom samhällsvetenskap

Högskoleföreningens pris för bästa avhandlingen inom Samhällsvetenskapliga fakulteten 2019 har tilldelats Maíra Magalhães Lopes som disputerade på SBS med avhandling The Making of Us: How affects shape collective bodies resisting gentrification.

Vinnarna i kategorin Bästa renoverande affärsmodell.

Final SU Business Model Cup

Den 25 april var det final i tävlingen SU Business Model Cup. Nio finalister presenterade sina spännande hållbara affärsidéer inför en jury på Stockholms Centralstation. Tävlingen som är öppen för alla forskare och studenter på Stockholms universitet genomfördes för fjärde gången.

Ester Félez Viñas

Vi gratulerar Ester Félez Viñas som disputerat med avhandlingen "Changing the Rules of the Game"

Ester Félez Viñas avhandling innehåller fyra artiklar som studerar effekterna av genomförandet av nya regler och förändringar i handelslandskapet för olika aspekter av marknadskvalitet och integritet.