På förmiddagen kl 09.30-12.00 genomförs SU Business Model Cup genom ett Draknäste där studenter och forskare vid Stockholms universitet "pitchar" hållbara affärsmodeller mot en näringslivsjury. I årets jury ingår Jan Ståhlberg grundare av EQT, Öyvind Thomassen fd VD i Norden, Erik Feldt ansvarig sociala investeringar Nordea-koncernen, Marita Wengelin PR-ansvarig Max Burgers, Johanna Blendow Norrsken Foundation och Kenneth Ragnvaldsen koncernchef Data Respons.

På eftermiddagen med start kl.13.00 spelar Pia Cramling (Sveriges bästa kvinnliga stormästare i schack) klocksimultan mot elever från Kvarnbyskolan från Rinkeby.
Därefter genomförs med start klockan 14.30 Näringslivet för integration. Det handlar om parschack där personer från näringslivet spelar tillsammans med unga elever från Kvarnbyskolan. Eventet avslutas cirka 18.00

Hjärligt välkomna att besöka oss på Stockholms Centralstation den 25 april.