Lediga anställningar

5. Lediga anställningar
Medarbetare Torkild Janet

Lediga anställningar

Vill du jobba hos oss? Här publicerar vi lediga anställningar vid institutionen. Om listan nedan är tom, finns inga vakanser för närvarande.

• Assistant Professor in Finance (fixed term) 2018-09-10 The Finance section at Stockholm Business School, Stockholm University, invites applications for a position as Assistant Professor in Finance. This is a full-time research-intensive position with no more than 30% teaching. The position is for a fixed term of three years, with the possibility of an extension for another three years. The position commences no later than August 15, 2019.

Lediga anställningar vid Stockholms universitet

Postadress: Stockholms universitet,
SE-106 91 STOCKHOLM
Besöksadress: Kräftriket hus 3, 7, 8, 15 och 24 Hitta till oss