Årets deltagare kommer från hela Sverige, framför allt från Mälardalen och gruppen har en unik sammansättning av personer i olika chefsroller från en mångfald av organisationstyper och branscher. Deltagarna har nu 2 års studier framför sig och på schemat finns ämnen som Strategic Managament, Business Economics, Ledarskap, Organisation och Hållbarhet & etik.

Studierektor (EMBA) Ian Richardson och prefekt Maria Frostling hälsar alla deltagare välkomna.

Våren 2018 blev utbildningen ackrediterad enligt AMBA, det innebär att utbildningen uppfyller de kvalitetskrav som organisationen Associations of MBAs ställer.

Executive MBA ges på halvfart och alla deltagare jobbar samtidigt. De träffas torsdag-fredag varannan vecka för sina föreläsningar. Utbildningen ger en Master i Business & Administration och den vänder sig till erfarna chefer som vill utvecklas i sin yrkesroll.

Läs mer om Executive MBA-programmet>