Nyheter

• Kvinnors företagande skapar en levande landsbygd 2020-06-11 I tre års tid har forskargruppen Embla med stöd av familjen Kamprads stiftelse studerat kvinnors företagande på landsbygden.
  • Hållbarhetsdagen och utdelning av Frencknerpriset 2020-06-01 Hållbarhetsdagen med utdelning av Frencknerpriset ägde rum den 3 februari i Aula Magna. Alla studenter som läser introduktionskurserna i Företagsekonomi var inbjudna och ca 500 studenter fylld hörsalen.
  • Vi gratulerar Emelie Adamsson 2020-06-01 Emelie Adamssons forskningsområde är inom kommunikation med fokus på företagsansvar och hållbarhet. Emelie disputerade på Stockholm Business School torsdagen den 28 maj.
  • The 5th Emerging Markets Inspiration Conference (EMIC) 2020-05-25 "Globalization, Business, and Society in Pandemic Times" took place in Zoom during May 14-15, 2020.
  • Björn Hagströmer har utnämnts till professor 2020-04-30 Vi gratulerar Björn Hagströmer som utnämnts till professor. Björn är verksam som lärare och forskare i finansiering vid Stockholm Business School.
  • Stort intresse för företagsekonomi 2020-04-21 Kandidatprogrammet i företagsekonomi vid Stockholm Business School är det fjärde mest sökta programmet på Stockholms universitet räknat efter 1:a hands sökande.
  • A new book - The Nordic Wave in Place Branding 2020-04-14 The book Nordic wave in Place Branding is an edited book which tackle the raising, widespread international interest in the Nordic region and the mobility of Nordic brand imaginaries.
  • Vi gratulerar Amir Kheirollah 2020-02-17 Amir Kheirollah disputerade vid Stockholm Business School den 30 januari. Amirs forskningsområde är inom företagsfinansiering och finansiella marknader och han har undervisat på kurser i finans. Amir har även arbetat inom energisektorn och flygbranschen.
  • Nya studenter hälsas välkomna till Stockholm Business School 2020-01-20 Ca 800 nya studenter bjöds in till en informationsträff fredagen den 17/1 i Aula Magna. De nyantagna studenterna börjar att plugga på Kandidatprogrammen i företagsekonomi och i marknadskommunikation (GI), fristående kurser Företagsekonomi I, och Reklam och PR I samt grundkurser i redovisning och finansiering som ges som på kvällstid.
  • Kundattraktivitet i den offentliga sektorn 2019-12-18 Den 29 november presenterade David Fridner sin forskning på SKL Kommentus som ägs av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och en majoritet av Sveriges kommuner. David Fridner är doktorand på Sektionen för marknadsföring.
  • Vinnarna i SU Business Model Cup hösten 2019 2019-11-26 Höstterminens final genomfördes onsdagen den 20 november i Gröjersalen på Stockholm Busniess School. Tävlingen genomförs varje termin och är öppen för alla studenter, doktorander, forskare och medarbetare på Stockholms universitet.
  • Vi gratulerar Petter Dahlström 2019-11-13 Petter Dahlström disputerade onsdagen den 6 november vid Stockholm Business School med avhandlingen New Insights on Computerized Trading.
  • Entreprenörskap för hållbar utveckling och demokrati 2019-11-05 SBS deltog på Hållbarhetsforum den 29 oktober med ett seminarium om entreprenörskap som har utvecklats till en protest mot det traditionella entreprenörskapet där idén om ständig tillväxt och vinst dominerar.
  • Examensceremoni för Executive MBA 2019-10-28 Fredagen den 25 oktober hölls examensceremoni i Gröjersalen på Stockholm Business School för Executive MBA-gruppen som startade programmet 2017.
  • Cross-cultural seminar on Tibet 2019-10-15 A cross-cultural seminar on Tibet took place at the Emerging Markets Cross-Cultural Research Group of Stockholm Business School on September 26, 2019.
  • SBS inspirerar framtidens hållbarhetschefer 2019-09-25 De studenter som går kandidatprogrammet i företagsekonomi får en bra introduktion till hur hållbarhet är kopplad till företagsekonomi. Samtliga kurser på både termin 1 och termin 3 har hållbarhet som ett genomgående tema.
  • Uppstart för Executive MBA 2019-09-20 Den 16-20 september har det varit introduktionsvecka för en ny kull deltagare på Executive MBA-programmet. Utbildningen startar varje höst och har i nuvarande form funnits sedan 2011.
  • Vi gratulerar Anton Hasselgren 2019-09-13 Vi gratulerar Anton Hasselgren som disputerade den 10 september med avhandlingen ”Essays on Investor Behavior and Trading Strategies in International Financial Markets”.
  • SBS welcomes new students 2019-09-06 Almost 1000 new students attended the Welcome event at Aula Magna on September 2nd.
  • A new book Case Theory in Business and Management - Reinventing Case Study Research 2019-08-19 Evert Gummesson, Professor Emeritus at SBS, has published a new book Case Theory in Business and Management - Reinventing Case Study Research. Its purpose is to show the full potential of using cases in research.

Postadress: Stockholms universitet,
SE-106 91 STOCKHOLM
Besöksadress: Kräftriket hus 3, 7, 8, 15 och 24 Hitta till oss
Växel telefon: 08-16 20 00
E-post: info@sbs.su.se

Organisationsnummer: 202100-3062
(Stockholms universitet)

AMBA Accredited
prme
aacsb
Gul puff för Stöd vid kris.

Stockholm Business School i sociala medierSBS på Facebook SU på Instagram SBS på Linkedin SU på Twitter SBS på YouTube