Nyheter

• A new book - The Nordic Wave in Place Branding 2019-11-26 The book Nordic wave in Place Branding is an edited book which tackle the raising, widespread international interest in the Nordic region and the mobility of Nordic brand imaginaries.
  • Vinnarna i SU Business Model Cup hösten 2019 2019-11-26 Höstterminens final genomfördes onsdagen den 20 november i Gröjersalen på Stockholm Busniess School. Tävlingen genomförs varje termin och är öppen för alla studenter, doktorander, forskare och medarbetare på Stockholms universitet.
  • Vi gratulerar Petter Dahlström 2019-11-13 Petter Dahlström disputerade onsdagen den 6 november vid Stockholm Business School med avhandlingen New Insights on Computerized Trading.
  • Entreprenörskap för hållbar utveckling och demokrati 2019-11-05 SBS deltog på Hållbarhetsforum den 29 oktober med ett seminarium om entreprenörskap som har utvecklats till en protest mot det traditionella entreprenörskapet där idén om ständig tillväxt och vinst dominerar.
  • Examensceremoni för Executive MBA 2019-10-28 Fredagen den 25 oktober hölls examensceremoni i Gröjersalen på Stockholm Business School för Executive MBA-gruppen som startade programmet 2017.
  • Cross-cultural seminar on Tibet 2019-10-15 A cross-cultural seminar on Tibet took place at the Emerging Markets Cross-Cultural Research Group of Stockholm Business School on September 26, 2019.
  • SBS inspirerar framtidens hållbarhetschefer 2019-09-25 De studenter som går kandidatprogrammet i företagsekonomi får en bra introduktion till hur hållbarhet är kopplad till företagsekonomi. Samtliga kurser på både termin 1 och termin 3 har hållbarhet som ett genomgående tema.
  • Uppstart för Executive MBA 2019-09-20 Den 16-20 september har det varit introduktionsvecka för en ny kull deltagare på Executive MBA-programmet. Utbildningen startar varje höst och har i nuvarande form funnits sedan 2011.
  • We are top 50 in Europe 2019-09-16 Business administration at Stockholm University is for the second consecutive year ranked as top 50 in Europe (48) and top 200 in the world (167) in the Global Ranking of Academic Subjects, a part of the prestigious Academic Ranking of World Universities (ARWU).
  • Vi gratulerar Anton Hasselgren 2019-09-13 Vi gratulerar Anton Hasselgren som disputerade den 10 september med avhandlingen ”Essays on Investor Behavior and Trading Strategies in International Financial Markets”.
  • SBS welcomes new students 2019-09-06 Almost 1000 new students attended the Welcome event at Aula Magna on September 2nd.
  • A new book Case Theory in Business and Management - Reinventing Case Study Research 2019-08-19 Evert Gummesson, Professor Emeritus at SBS, has published a new book Case Theory in Business and Management - Reinventing Case Study Research. Its purpose is to show the full potential of using cases in research.
  • SBS i Almedalen 2019-07-05 Maria Frostling och Li Malmström från SBS deltog i workshopen Ungas inkludering i sociala investeringar arrangerad av Fryshuset den 1 juli under Almedalsveckan. Workshopen hölls i Ungdomsdalen, Fryshusets tält i Almedalen.
  • The 4th Emerging Markets Inspiration Conference 2019-09-02 EMIC is a Swedish initiated research project that aims at exploring wild ideas in unchartered waters in the frontier of management science with a multidisciplinary intellectual input. This is the 4th time the EMIC is organized and hosted by Stockholm University.
  • Vi gratulerar Kristina Sundberg som disputerat på Karolinska Institutet 2019-06-19 Kristina Sundberg arbetar som ackrediteringsansvarig på Stockholm Business School och den 14 juni disputerade hon på Karolinska Institutet med avhandlingen Educational leadership in health professions education.
  • Lyckad examen 2019-06-19 Stockholm Business School firar examen. Onsdagen den 5 juni samlades ca 800 personer i hörsalen, Aula Magna för att fira att ca 500 studenter tagit sin kandidat- och masterexamen.
  • Vi vill att våra studenter ska göra skillnad 2019-05-27 Företagsekonomiska institutionen profilerar sig nu som en hållbar utbildningsinstitution. Det innebär bland annat obligatoriska kursmoment om hållbarhet i kandidatprogrammet.
  • Embodied Research Methods – en ny bok om kvalitativ metod 2019-05-24 I boken diskuterar Torkild Thanem och David Knights perspektiv och metoder som aktivt utnyttjar kroppens förmåga till att generera kunskap, och de visar hur ett mer kroppsligt förhållningssätt ökar våra insikter om hur människor lever, arbetar och samverkar, med kroppen, i olika sociala sammanhang.
  • Årets bästa avhandling inom samhällsvetenskap 2019-06-04 Högskoleföreningens pris för bästa avhandlingen inom Samhällsvetenskapliga fakulteten 2019 har tilldelats Maíra Magalhães Lopes som disputerade på SBS med avhandling The Making of Us: How affects shape collective bodies resisting gentrification.
  • Final SU Business Model Cup 2019-04-26 Den 25 april var det final i tävlingen SU Business Model Cup. Nio finalister presenterade sina spännande hållbara affärsidéer inför en jury på Stockholms Centralstation. Tävlingen som är öppen för alla forskare och studenter på Stockholms universitet genomfördes för fjärde gången.

Postadress: Stockholms universitet,
SE-106 91 STOCKHOLM
Besöksadress: Kräftriket hus 3, 7, 8, 15 och 24 Hitta till oss
Växel telefon: 08-16 20 00
E-post: info@sbs.su.se

Organisationsnummer: 202100-3062
(Stockholms universitet)

AMBA Accredited
prme
aacsb
Gul puff för Stöd vid kris.

Stockholm Business School i sociala medierSBS på Facebook SU på Instagram SBS på Linkedin SU på Twitter SBS på YouTube