Karin Wendin

Professor Food and Meal Science, Ph D in Chemistry/ Food Technology

Food and Meal Science, Kristianstad University, Sweden and Dept of Food Science, University of Copenhagen, Denmark


Lindberg U, Salomonson N, Sundström M & Wendin K. (2018). Consumer perception and behaviour in the retail foodscape – A study of chilled groceries, Journal of Retailing and Consumer Services, 40, 1-7. http://dx.doi.org/10.1016/j.jretconser.2017.09.001


Wendin K, Bredie WLP, Maître I, Matullat I, Olsson V, Kremer S, Giboreau A & Ueland Ø, (2017). Appetite for life - reflections on how to increase food intake in the elderly, MENU, Journal of Food & Hospitality Research, 6, 25-33. http://research.institutpaulbocuse.com/en/publications/

 

Wendin K and Blücher A (eds). Authors: Blücher A, Borgenstierna C, Lindborg AL,

Lindén M, Nyberg M, Olsson V, Wendin K & Westergren A. (2018). Mat och måltidsteknik för ett hälsosamt och oberoende åldrande. Kristianstad University Press 2018:10. Kristianstad, Sweden.

https://www.researchgate.net/publication/328202361_Mat_och_maltidsteknik_for_ett_halsosamt_och_oberoende_aldrande


Wendin, K. (2018). Våra sinnen. In ”Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar – Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks”, Ed Per-Olof Hegg, pp 52-53, Jure Förlag AB, Bulls Graphics AB: Halmstad, Sweden.


Wendin, K. & Olshov A., (2018). Äter vi ihjäl oss? - Mattrender på tvärs mot hälsa och hållbarhet. In Intelligence Watch-rapport, juni 2018, Malmö: Sweden.  http://intelligencewatch.org/wp-content/uploads/2018/06/IW_Mattrender_jun18.pdf