Introduktion

Höstterminen 2019 börjar måndagen den 2 september kl. 18.00 med SBS Välkomstinformation i Aula Magna, Frescati. Kom i god tid, insläpp från 17.30!

I anknytning till Välkomstinformationen startar Föreningen Ekonomerna sitt Fadderi för alla nyantagna: www.fest.se/fadderiet

Hitta till Aula Magna och SBS

Stockholm Business School (SBS) håller till i Kräftriket, strax efter Roslagstull, där finner du Studentservice i hus 15 och seminarierum i hus 3.

Hitta till oss

Välkomstinformation och vissa föreläsningar på kurserna sker i Aula Magna i Frescati.
Hitta till Aula Magna

Schema

Schema och litteratur hittar du i vänsterspalten på kursernas sidor och i Fastreg. Höstterminens schema kommer att finnas på hemsidan senast den 21 juni (välj termin i högerspalten på kurssidan) Här är kursernas sidor:

Anmälan till seminariegrupper

Anmälan till seminariegrupper ska göras i Fastreg vid kursstart och det är först till kvarn som gäller.

Anmäl dig till tentamen senast 5 dagar innan tentan

Du måste anmäla dig till tentan senast 5 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Fastreg (se information om Fastreg: Ny termin)

Här finner du information om tentamen vid företagsekonomiska institutionen