Välkomstinformation 17 januari

Fredag den 17 januari kl. 15.30, har vi SBS Välkomstinformation i Aula Magna, Frescati.

I anknytning till Välkomstinformationen startar Föreningen Ekonomerna sitt Fadderi för alla nyantagna: www.fest.se/fadderiet

Samma dag är du också välkommen till välkomstaktiviteter för alla nya studenter vid Stockholms universitet. Läs mer om välkomstaktiviteter

Hitta till Aula Magna och SBS

Stockholm Business School (SBS) håller till i Kräftriket, strax efter Roslagstull, där finner du Studentservice i hus 15 och seminarierum i hus 3.

Hitta till oss

Välkomstinformation och vissa föreläsningar på kurserna sker i Aula Magna i Frescati.
Hitta till Aula Magna

Schema

Schema och litteratur hittar du i vänsterspalten på kursernas sidor och i Fastreg. Höstterminens schema kommer att finnas på hemsidan senast den 21 juni (välj termin i högerspalten på kurssidan) Här är kursernas sidor:

Anmälan till seminariegrupper

Anmälan till seminariegrupper ska göras i Fastreg vid kursstart och det är först till kvarn som gäller.

Anmäl dig till tentamen senast 5 dagar innan tentan

Du måste anmäla dig till tentan senast 5 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Fastreg (se information om Fastreg: Ny termin)

Här finner du information om tentamen vid företagsekonomiska institutionen