Kursstart

Höstterminen 2019 börjar måndagen den 2 september med kursen Redovisning II. Vi har inte något upprop utan när du är registrerad så är det bara att följa schemat nedan.

Hitta till oss

Företagsekonomiska institutionen håller till i Kräftriket, strax efter Roslagstull, där finner du studentservice i hus 15 och seminarierum i hus 3.
Hitta till oss
Hitta rätt i Kräftriket (karta)

Vissa föreläsningarna sker i Aula Magna i Frescati.
Hitta till Aula Magna

Schema

Schema och litteratur hittar du i vänsterspalten på kursernas sidor och i Fastreg. Vårterminens schema kommer att finnas på hemsidan senast den 23 december. (välj termin i högerspalten på kurssidan) Här är kursernas sidor:

Anmäl dig till seminariegrupp

Anmälan till seminariegrupper ska göras i Fastreg vid kursstart och det är först till kvarn som gäller.

Anmäl dig till tentamen senast 5 dagar innan tentan

Du måste anmäla dig till tentan senast 5 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Fastreg (se information om Fastreg:Ny termin)

Här finner du information om tentamen vid företagsekonomiska institutionen