Kursstart

Höstterminen 2019 börjar måndagen den 2 september. Vi har inte något upprop utan när du är registrerad så är det bara att följa schemat, se nedan.

Hitta till oss

Företagsekonomiska institutionen håller till i Kräftriket, strax efter Roslagstull.
Hitta till oss
Hitta rätt i Kräftriket (karta)

Schema

Schema och litteratur hittar du i vänsterspalten på kursernas sidor och i Fastreg. Höstterminens schema kommer att finnas på hemsidan senast den 21 juni (välj termin i högerspalten på kurssidan) Här är kursernas sidor:

Examensarbete

Du väljer själv ämne, du kan titta på tidigare examensarbeten i uppsatsbiblioteket för att få idéer.

På denna sida hittar du företag som söker uppsatsskribenter.

I kursplanen finner du riktlinjer. Examensarbetet börjar i mitten av terminen men redan under metodkursen förbereder du dig.

Examensarbetet skrivs av två studenter tillsammans, du kan hitta uppsatskamrat tex under metodkursen, eller på denna sida: Sök uppsatskamrat.

Anmäl dig till tentamen senast 5 dagar innan tentan

Anmälan till seminariegrupper ska göras i Fastreg vid kursstart och det är först till kvarn som gäller. Du måste anmäla dig till tentan senast 5 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Fastreg (se information om Fastreg: Ny student)

Här finner du information om tentamen vid företagsekonomiska institutionen.