Kursstart

Höstterminen 2020 börjar måndagen den 31 augusti med kursen Slutprojekt i Reklam och PR. Vi har inte något upprop utan när du är registrerad så är det bara att följa schemat nedan. Fram till och med den 2 november sker utbidningen digitalt.

Välkomstinformation kommer finnas länkat här från den 24 augusti. Vi kommer då också skicka länken med e-post till alla som registrerat sig (se till att ha rätt mailadress i Ladok) I år ges välkomstinformationen digitalt genom filmer och informationslänkar. Ta del av dessa för att få en bra start på dina studier!

Schema och litteratur

Schema och litteratur hittar du på kurssidorna i den digitala utbildningskatalogen och i Athena. Reklam och PR III innehåller kurserna:

Slutprojekt i Reklam och PR, 7,5 hp
Forskningsmetoder i Reklam och PR, 7,5 hp
Examensarbete i reklam och PR för kandidatexamen, 15 hp

Tips på var du kan hitta kurslitteratur

Examensarbete

Examensarbetet skrivs av tre studenter tillsammans. Du kan hitta uppsatskamrat under metodkursen eller på examensarbetets sida i Athena.

Du väljer själv ämne, du kan titta på tidigare examensarbeten i DIVA för att få idéer.

På denna sida hittar du företag som söker uppsatsskribenter.

Examensarbetet börjar i mitten av terminen men redan under metodkursen förbereder du dig. Ni blir tilldelade en handledare baserat på ert idé-papper som ska lämnas in några veckor innan Examensarbetet startar.

Anmäl dig till salstentamen 

Du måste anmäla dig till salstentan senast 10 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Ladok. Anmälan till seminariegrupper ska göras i Athena vid kursstart och det är först till kvarn som gäller. Det krävs inte någon föranmälan för hemtentor.