Utbildningsnyheter

• Lyckad examen 2019-06-19 Stockholm Business School firar examen. Onsdagen den 5 juni samlades ca 800 personer i hörsalen, Aula Magna för att fira att ca 500 studenter tagit sin kandidat- och masterexamen.
  • Vi vill att våra studenter ska göra skillnad 2019-05-27 Företagsekonomiska institutionen profilerar sig nu som en hållbar utbildningsinstitution. Det innebär bland annat obligatoriska kursmoment om hållbarhet i kandidatprogrammet.
  • Prisbelönt uppsats om influencer-marketing 2019-05-06 Mikaela Hermansdotter och Jesper Cederlind som tog sin kandidatexamen i marknadsföring hösten 2018 vid Stockholm Business School har vunnit första pris i branschföreningen PRECISs uppsatstävling med temat ”PR och kommunikation som strategiskt verktyg”.
  • SU Business Model Cup VT 2019 2019-03-24 SU Business Model Cup är en tävling som genomförs varje termin av SU Innovation i samarbete med SU Inkubator, Stockholm Business School, och Venture Cup.
  • Bästa kommunalekonomiska uppsats VT 2018 2018-11-25 För att stimulera uppsatsarbetet på Stockholm Business School delas årligen ett pris för bästa kommunalekonomiska uppsats ut. Årets pris gick till Michael Stefansson och Ida Pajuvirta.
  • SBS-lärare får pedagogiskt pris 2018-08-29 Iñaki Rodriguez Longarela vid Företagsekonomiska institutionen / Stockholm Business School är en av fyra lärare som får universitetets pedagogiska pris Årets lärare 2018.
  • Personlig kontakt viktig vid internationellt studentarbete 2018-04-16 I senaste numret av Universitetsnytt berättar Zebine Bojler, internationell koordinator, om Företagsekonomiska institutionens internationella arbete.
  • De vann SU Business Model Cup 2018-04-13 SU Business Model Cup våren 2018 är avgjord. Vinnarna presenterades vid Starta eget-dagen i Aula Magna.
  • Skriver du uppsats i vår? 2018-02-22 Studie- och språkverkstaden erbjuder föreläsningar, skrivgrupper, uppsatskväll och handledning som hjälp för dig att komma igång och bli klar med din uppsats i vår.
  • Kick off för kandidatprogram 2018-02-15 Den 5 februari 2018 hade vi en kick off för det nya kandidatprogrammet med hållbarhetstema.
  • Nya studieplatser i hus 15 2017-10-04 SBS har öppnat upp sina seminarierum på plan 1 i hus 15 för självstudier.
  • SBS-student utsedd till Årets framtida ledare 2017 2017-03-17 Johanna Öhlin, masterstudent vid Stockholm Business School, är årets vinnare av priset Årets framtida ledare.
  • Företagsekonomiska institutionen rankad ”top business school” 2016-12-07 Rankningsinstitutet Eduniversal rankar årligen världens 1000 bästa business schools. Företagsekonomiska institutionen placerar sig på plats nummer två av nio på Sverigelistan.
  • Stockholms stad belönar ekonomuppsats 2016-11-16 Läs om vinnarna av Stockholms stad och IKE:s, Institutionen för kommunal ekonomi vid Stockholms universitet, årliga uppsatspris.
  • SBS-student finalist i ”Årets IT-tjej 2016” 2016-11-16 Priset ”Årets IT-tjej” delas ut varje år av Microsoft, till en kvinna som visat engagemang och entreprenörskap inom dator- och IT-branschen. SBS-studenten Carolin Solskär var finalist till årets pris, som delades ut den 16 mars. Carolin läser kandidatprogrammet ekonomi och IT vid SBS och Institutionen för data- och systemvetenskap (DSV).

Om uppsatstitlar

Ni som skriver på engelska:
engelsk titel i båda fälten.

Ni som skriver på svenska:
både svensk och engelsk titel måste finnas med

Sök program och kurspaket

Till utbildningskatalogen
Kurswebbsidor
Logga in i Fastreg
KC

Stockholm Business School i sociala medierSBS på Facebook SU på Instagram SBS på Linkedin SU på Twitter SBS på YouTube