Frencknerpriset Jakob Saxby och Dan Lennartsson

Företagsekonomiska institutionens Frencknerpris utdelas varje termin till de tre studenter som utmärkt sig med särskilt framstående studieresultat på de fyra kurserna inom Företagsekonomi I. Priset instiftades på initiativ av tidigare amanuenskollegor och studenter Jakob Saxby och Johan van Geffen. Priset namngavs efter T. Paulsson Frenckner som var drivande bakom etableringen av Företagsekonomiska Institutionen vid Stockholms Universitet.

Denna termin gratulerar vi följande pristagare (i bokstavsordning):
Cornelia Flodemark, Dan Lennartsson, Harish Mudigonda.

“Tanken bakom priset är att lyfta fram och ge bekräftelse till de studenter som arbetar extra hårt och presterar enastående inom grundkurserna i Företagsekonomi. Vi hoppas att priset bidrar till studiefrämjande vid Institutionen och att det blir en extra morot för studenterna.” - berättar Johan van Geffen, en av prisets instiftare.

Dan Lennartsson, en av vinnarna: "Det var väldigt hedrande att få ta emot priset! Det hjälper verkligen till att hålla uppe motivationen. I takt med att fler utbildar sig på universitet och högskolor blir det också viktigare att sticka ut bland mängden. Som Frencknerprismottagare kommer man ha ytterligare något att utmärka sig med vid framtida jobbansökningar."