Som Commercial Director på Midsona Sverige AB – ett företag verksamt inom hälsolivsmedelsbranschen – har Christer Sandin personalansvar för ett 20-tal medarbetare och jobbar ofta 60 timmar i veckan.

– När jag beslutade mig för att vidareutbilda mig var det därför viktigt att hitta något som fungerade rent tidsmässigt. EMBA på Stockholms Universitet var perfekt eftersom att föreläsningarna är i slutet av varannan vecka.

Just nu läser Sandin sista terminen och skriver på sin uppsats. Utbildningen ser han tillbaka på med glädje.

– Visst har det varit tufft, samtidigt har jag njutit av varenda delkurs. Utbildningen har definitivt motsvarat alla mina förväntningar, säger han.

Har du kunnat koppla det du läser till ditt dagliga arbete?

– Ja, det har gett mig en större helhetsförståelse. Samtidigt har jag också fått en vidare förståelse för vad det innebär att vara chef. Man skjuts ut från det dagliga operativa arbetet och tvingas se helheten. I dag tänker jag mer på vad mina beslut betyder i ett större perspektiv. Du breddar dig själv som människa och förstår att du spelar en roll i samhället.

Fick du något utbyte från de andra deltagarna?

– Det har varit en väldigt bra klass med hög nivå på alla deltagare. Det känns som en ynnest för mig att ha fått vara med i den här gruppen och stöta och blöta problemställningar med dem. Det är ett värdefullt nätverk som jag sätter ett högt pris på.

För mer information om vårt Executive MBA program, använd formuläret nedan: