Tidigare evenemang

Tid ev
Mingel

Homecoming Day 2018

Årets Homecoming Day bjöd på en föreläsning om köer och människors beslutsfattande. Föreläsare var våra lektorer i Operations Management, Fredrik Eng Larsson och Olov Isaksson, samt Martin Nordberg, kirurg och doktorand vid Karolinska Institutet.

HD tumnagelbild

Homecoming Day 2017

Vi fick besök av Torbjörn Tännsjö, professor i filosofi och känd debattör. Torbjörn samtalade med professor i företagsekonomi Tommy Jensen om ekonomi och moral.

blom

SBS Nätverkskväll 2017

Den 9 maj bjöd Stockholm Business School in till nätverkskväll, en chans att träffa andra alumner och kontakter från näringsliv och samhälle.

Lisbeth Larsson, Informations- och marknadschef på Grant Thornton

Homecoming Day 2016

Fredrik Nordin, professor i marknadsföring, gav en inblick i kundrelationer. Lisbeth Larsson, informations- och marknadschef på Grant Thornton, pratade om kundrelationer i praktiken.

Pontus Hedlin vid Spring Lecture 12 maj 2016.

Spring Lecture 2016

Universitetslektor Pontus Hedlin diskuterade "transparensgarantin", en reform med målet att öka transparensen i biståndet, med före detta biståndsminister Gunilla Carlsson.

Mikael Holmqvists bok Djursholm − Sveriges ledarsamhälle

Homecoming Day 2015

Professor Mikael Holmqvist, författare till boken Djursholm. Sveriges ledarsamhälle föreläste om ledarsamhällen och deras roll i samhället i stort.

Albert Menkveld vid Spring Lecture 2015

Spring Lecture 2015

Albert Menkveld, professor i finans vid University of Amsterdam, gav tillsammans med Björn Hagströmer, docent vid SBS, en inblick i dagens snabba börshandel.

Jacob Östberg, professor i reklam och PR

Homecoming Day 2014

Jacob Östberg, professor i reklam och PR och Håkan Ström, vd för Cheap Monday, diskuterade äkthet.

spring seminars mingel

Spring Seminars 2014

I maj 2014 bjöd vi på ett omfattande program, med föreläsningar inom bland annat varumärkesbyggande, segmentering på konsumentmarknaden och New Public Management.

Reinfeldt

Homecoming Day 2013

Dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt, alumn från Företagsekonomiska institutionen, besökte oss och talade om vikten av utbildning.