Antagen, FEK III

Välkommen till Företagsekonomi III

Välkommen till våra ämnesfördjupningar, kurspaket, 30 hp, i Finansiering, Revision, Ekonomistyrning, Marknadsföring eller Organisation och management

Kursstart

Vårterminen 2020 börjar måndagen den 20 januari. Vi har inte något upprop utan när du är registrerad så är det bara att följa schemat, se nedan.

Hitta till oss

Företagsekonomiska institutionen håller till i Kräftriket, strax efter Roslagstull. 
Hitta till oss

Schema

Schema och litteratur hittar du i vänsterspalten på kursernas sidor och i Fastreg. Vårterminens schema kommer att finnas på hemsidan senast den 23 december (välj termin i högerspalten på kurssidan)
Kursernas sidor för respektive kurspaket

Examensarbete

Examensarbetet skrivs av två studenter tillsammans. Du kan hitta uppsatskamrat tex under metodkursen, eller på denna sida: Sök uppsatskamrat.
Du väljer själv ämne, du kan titta på tidigare examensarbeten i uppsatsbiblioteket för att få idéer.

På denna sida hittar du företag som söker uppsatsskribenter.
Examensarbetet börjar i mitten av terminen men redan under metodkursen förbereder du dig. Ni blir tilldelade en handledare baserat på ert idé-papper som ska lämnas in några veckor innan Examensarbetet startar.

Anmäl dig till tentamen senast 5 dagar innan tentan

Anmälan till seminariegrupper ska göras i Fastreg vid kursstart och det är först till kvarn som gäller. Du måste anmäla dig till tentan senast 5 arbetsdagar innan tentamensdatum, anmälan görs i Fastreg: Information om Fastreg

Här finner du information om tentamen vid företagsekonomiska institutionen

Bokmärk och dela Tipsa